Torsdag

Hej!
Dagens väder är inget vi ska klaga på. Men något annat att klaga på är min envisa förkylning som vägrar ge med sig. Har haft riktigt ont i halsen och snorat runt hela veckan. Det= ingen träning= frustrerad Alexandra med myror i brallan.
Därför har denna dag efter skolan ägnats åt fysikplugg. Tänkte återuppta det pluggandet om en stund och även ta itu med lite spanska.
Andra aktiviteter har varit att gosa med min kisse. De är båda så sällskapssjuka och sociala under vintern. Det gäller att passa på så länge det varar känner jag haha.
/Alex

130228

 Hej på er. Kom ganska nyss hem från en bra skoldag, vi hade endast tre lektioner! Ikväll blir det pluggkväll och klämma i mig allt i min närhet-kväll. Vi har nämligen världens idrottsuppgift, samt lite engelska grejer att göra klart. Sedan ska jag bara sträcka ut mig på sängen och kolla på gossip girl resten av kvällen. Men allra först: kliva ur jeansen, skjortan och alla smycken, och krypa in i myskläder! /Elsa
 

välkomsttal

Hej! Alexandra heter jag, men de allra flesta kallar mig Alex/Alle. Jag är 15 år (16 i vår) och bor i Uppsala tillsammans med familjen och två kissar. Jag tycker att det är svårt att beskriva mig själv och är inte någon sån där supersmart, jätterolig och spännande filur. Jag är bara mer utav en sån som älskar träning och även mat, som ligger varmt om hjärtat. Uppskattar också att resa, umgås med vänner, lyssna på musik och den där vanliga historien. Häng med så får ni försöka bilda er egna uppfattning av mig och ta del av saker så som tips m.m.
 
Den andra människan (jag) heter Elsa. Jag går i Alex klass annars hatar jag henne, det är därför vi har en blogg tilsammans - fiendeskap. Nej, men jag är väl normal. Vi går en sorts kulturklass, på en ganska lagom dålig skola. Annar lägger jagför mycket tid och pengar på kläder, tränar, sjunger i min ensamhet och försöker lära mig att spela gitarr. Det sistnämnda går sådär, haha. Älskar att laga mat gör jag också, men jag hatar morgnar så det blir ganska bra jämnvikt mellan kärlek och hat i helhet, ändå.
 
Om ni har några frågor kan ni bara kommentera så svarar vi på det där! Avsankaden av bilder är på grund av att det bokstavligen inte finns en enda seriös bild där vi båda syns. Det får helt enkelt blir en morot för er, att stanna kvar för; att se fina (haha) bilder på oss i inläggen. Elsa lovar att damma kameran och inte endast använda inåtkameran på telefonen! Hoppas ni stannar kvar med oss!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0